Aktuelt

noimage

Enkel og god klippfiskrett
Det trenger ikke ta lang tid å lage en god og enkel klippfiskrett.

Klippfisk er en allsidig hovedingrediens til en drøss av ulike matoppskrifter. Her presenterer vi en enkel og god «pytt i panne» klippfiskrett. Du kan i stor grad velge selv hvilke grønsaker du ønsker å bruke, men dette er våre forslag:

Grønnsaker:

Gulerøtter

Broccoli

Mais

Løk

Purreløk

Champignon

 

Andre ingredienser

Utvannet klippfisk i småbiter

Tomatsaus

Ris

 

Kutt grønsakene i passende biter, og fres det godt i en panne men matolje. Stek den utvannede klippfisken for seg selv i egen panne på middels/sterk varme. Tilsett en form for tomatsaus i grønnsaksblandingen, og til slutt tilsett klippfisken på toppen av grønnsaksblandingen. La det steke på middels varme, slik at de ulike smakene får blande seg godt.

Tilsett gjerne litt pepper og annet krydder som for eksempel oregano. Serveres med kokt ris. En svært enkel og god rett som lages på rundt 20 minutter.

Har du forslag til navn på denne retten?. Send forslag på vår facebook-side eller mail

Publisert 16.02.2017 Skriv ut artikkelen Bookmark and Share

Reporter :  editor
Source : 


  • x