Aktuelt Baccalà a’la Napoli Test ut denne klippfiskretten basert på XL diners oppskrift. Det er mengder av klippfiskoppskrifter der ute…oppskrifter om passer for en hver smak. Vi I slowfish.no presenterer her en smakfull og enkel klippfiskrett laget med klippfisken fra Presidium Baccalà da Møre og Romsdal. Ingredienser: 1 kg poteter 1 dl fløte 1/2 dl pesto 50 g Bacon + baconfett 1 fedd finhakket hvitløk Salt Pepper 800 g utvannet og renset Klippfisk 2-4 tomater Hvitost Kok opp vann og trekk fisken i varmt vann i ca. 10 min Skrell poteter og kok de møre. Mos potetene sammen med fløte, pesto, bacon og baconfett og hvitløk. Smak til med salt og pepper. Legg stappen lagvis med klippfisk og tomater imellom. Begynn og avslutt med stappe. Topp det hele med et lag hvitost. La den steke i ovnen på 200 grader i ca 10 minutter - til osten er smeltet og gyllen. Her kan du kjøpe Presidium Baccalà da Møre og Romsdal Publisert 22.01.2016 Skriv ut artikkelen Link to this news: << Tilbake Reporter : editor Source : Enkel og god klippfiskrett 16.02.2017 Det trenger ikke ta lang tid å lage en god og enkel klippfiskrett. Read More Fantastiske dager i Torino 27.09.2016 Italienerne viste nok en gang at de setter pris på norsk klippfisk. Read More 11.07.2016 Slow Food messe i Torino 05.07.2016 Bolinhos – klippfiskboller Cateno CMS Do you want to send ? x