Aktuelt

noimage

Baccalà a’la Napoli
Test ut denne klippfiskretten basert på XL diners oppskrift.

Det er mengder av klippfiskoppskrifter der ute…oppskrifter om passer for en hver smak. Vi I slowfish.no presenterer her en smakfull og enkel klippfiskrett laget med klippfisken fra Presidium Baccalà da Møre og Romsdal.

Ingredienser:

1 kg poteter
1 dl fløte
1/2 dl pesto
50 g Bacon + baconfett
1 fedd finhakket hvitløk
Salt
Pepper
800 g utvannet og renset Klippfisk
2-4 tomater
Hvitost
Kok opp vann og trekk fisken i varmt vann i ca. 10 min

Skrell poteter og kok de møre. Mos potetene sammen med fløte, pesto, bacon og baconfett og hvitløk. Smak til med salt og pepper. Legg stappen lagvis med klippfisk og tomater imellom. Begynn og avslutt med stappe. Topp det hele med et lag hvitost.

La den steke i ovnen på 200 grader i ca 10 minutter - til osten er smeltet og gyllen.

Her kan du kjøpe Presidium Baccalà da Møre og Romsdal

Publisert 22.01.2016 Skriv ut artikkelen Bookmark and Share

Reporter :  editor
Source : 


  • x